Naše usluge

Bavimo se širokom paletom usluga vezanih uz navodnjavanje i hortikulturu.

Navodnjavanje

Najvažnija stavka prilikom uređenja krajolika je navodnjavanje. Neophodna opskrba vodom je nužna za biljke, posebno u ljetnim mjesecima.

U ponudi imamo sustav RAIN BIRD vodećeg svjetskog proizvođača opreme za navodnjavanje sa 5 godišnjim jamstvom.

Svrha sustava za navodnjavanje je ravnomjerno i učinkovito apliciranje vode u minimalnoj količini potrebnoj za zdravi razvoj travnjaka i biljnog materijala.

 

Hortikultura

Kreativna rješenja za uređenje Vašeg vrta i okućnice . Košnja, prihrana, prozračivanje, i zaštita od bolesti. Šišanje, formirajne i pomlađivanje živih ograda.

Uljepšavanje dizajna i prohodnosti vrta dekorativnim i funkcionalnim vrtnim stazama. Čišćenje nečistoća sa kamena, mramora, granita, pločica i sl. Rezidba, pomlađivanje, formiranje i oblikovanje svih vrsta voćaka, grmlja i ukrasnog bilja.

Krčenjem zapuštenih površina teren stavljamo u funkciju i pripremamo za daljnje radove. Sadnjom travnjaka, voćaka i ukrasnog bilja dajemo vrtu na funkcionalnosti i dizajnu

Montaža vanjske rasvjete

Nudimo profesionalnu LED rasvjetu, postavljanje kompletne instalacije i montažu rasvjete za osvjetljenje vrtova,zelenih površina i prilaznih staza.

Projektiranje navodnjavanja

Ispitivanje vodovodnog priključka nakon čega dobivane karakteristike vodovodnog priključkaprimjenjujemo u izradi projekta. Za izradu projektra automatskog navodnjavanja trebali bi imati projekt hortikulture. Izrađujemo različite tipove navodnjavanja: rasprskivači, mikro navodnjavanje, navodnjvanje kap po kao ( nadzemno navodnjvanje i podzemno navodnjavanje)

Održavanje navodnjavanja

Kod kvalitetno izvedenih sustava za navodnjavanje održavanje se svodi na puštanje sustava za navodnjavanje u pogon i pročiščavanje sustava u jesen ( kompresorom za zrak).

Navodnjavanje

Navodnjavanje kap po kap

Navodnjavanje travnjaka