Ukoliko želite imati lijepo uzgojeni travnjak to je nezamislivo bez određene količine vode. Najbolji način kojim ćete osigurati ravnomjernu i dostatnu količinu vode za Vaš travnjak je izvedba automatskog sustava navodnjavanja travnjaka.

U sisteme navodnjavanja travnjaka ugrađujemo najkvalitetniju, profesionalnu opremu poznatog proizvođača Rain Bird. Nemojte štediti na opremi za koju kasnije neće biti dijelova i u konačnici ćete imati neispravan sistem navodnjavanja ili će Vas koštati duplo skuplje njegova zamijena !

Cijene izvedbe navodnjavanja travnjaka jako ovise od sistema do sistema. Kontaktirajte nas da izađemo besplatno na teren (Grad Zagreb, ostale županije po dogovoru) i napravimo projekt s troškovnikom.

Za izradu projekta je potrebno: točne dimenzije površine u centimetrima, položaj vode (koja je cijev, koliki su protok i tlak), pozicije travnjaka i biljaka, te par slika.

Navodnjavanje travnjaka – održavanje

Obavezno je pražnjenje sistema prije zime i ponovno puštanje u pogon prije sezone zalijevanja. Nakon izvođenja radova mi Vas ne ostavljamo na cjedilu, nego imate kompletnu potporu u servisiranju sustava i zamijeni dijelova.

Često se dogodi da se kosilicom potrga rasprskivač ili prilikom kopanja prereže cijevi, stoga osigurajte firmu koju ćete uvijek moći nazvati da Vam dođe popraviti nastalu štetu!